Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı ve Fakültemiz Arasında İşbirliği Toplantısı Gerçekleştirildi.

Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı tarafından düzenlenen, Türkiye ve Japonya arasındaki diplomatik ilişkilerin 100. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında fakültemiz ile birlikte gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında Prof.Dr. Tolga Özşen ve Dr.Öğr. Üyesi Melek Çelik fakültemize ziyarette bulundu. İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Önal, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Tuğba Elmacı ve Dr.Öğr. Üyesi Hüsnü Çağlar Doğru’nun yer aldığı toplantıda etkinlikler kapsamında 14 Mart ve 30 Nisan’da gerçekleştirilecek 2 ayrı panel ve önümüzdeki dönemde gerçekleşecek diğer akademik işbirlikleri  ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.