Bağımlılıkla Mücadele Etkinliği

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Terzioğlu Yerleşkesi'nde İletişim Fakültesi tarafından gerçekleştirilecek olan "Bağımlılıkla Mücadele Etkinliği" kapsamında, 7. Sağlıklı Fikirler Kısa Film Yarışması birincisi olan "Günlük" adlı kısa film gösterimi düzenlenecektir. Etkinlik, 4 Mart Pazartesi günü saat 14:00'te Troya Kültür Merkezi'nde gerçekleşecektir. Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Engin Çağlak'ın üstleneceği etkinlikte, Çanakkale Yeşilay Şube Başkanı Doç. Dr. Nilay Köleoğlu, Psikiyatrist Dr. Öğr. Üyesi Ali Emre Şevik, Narkotik Rehber Polis Memuru Hakan Taştemir ve Sosyal Hizmet Uzmanı Merve İnan Altaç katılımcılara konuyla ilgili bilgilendirmelerde bulunacaklardır. Bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlayan bu etkinliğe tüm akademisyen ve öğrencilerimiz davetlidir.