Bitirme Ödevi Hakkında Önemli Duyuru

Son sınıf öğrencilerinin dikkatine;

Bitirme tezi hazırlayacak öğrenciler, tercih ettikleri danışman ismiyle birlikte seçecekleri kurmaca, belgesel ya da kuramsal tezden sadece yapmak istedikleri türe ait üç farklı öneri proje dosyasını Bölüm başkanlığına en geç 20 Eylül mesai saati bitimine kadar bölüm başkanlığına teslim etmek zorundadırlar.

Kurmaca film hazırlayacak öğrenciler; çekmeyi planladıkları kurmaca filmle ilgili üç farklı synopsis,

Belgesel film hazırlayacak öğrenciler;  çekmeyi planladıkları belgesel filmle ilgili üç konu önerisi ve gerekçesi,

Kuramsal tez yazacak öğrenciler; planladıkları üç farklı tez konusu ve gerekçelerini, oluşturdukları dosyalar ile başvuracaklardır.

Danışman Listesi

Doç.Dr. Hülya Önal                            Kurmaca-Belgesel

Yrd.Doç.Nebat Yağız                         Kurmaca-Belgesel

Yrd.Doç.Dr. Tuğba Elmacı                 Kurmaca

Yrd.Doç.Dr. Kemal Cem Baykal        Kuramsal Tez

Öğr.Gör. Gökhan Akça                      Kurmaca- Belgesel

Öğr.Gör.Fulden Düzakın Yazıcıoğlu  Belgesel

Kabul edilecek projeler 26 Eylül günü öğrencilerle birlikte yapılan toplantıda belirlenecektir.