23-24 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tek Ders Sınavları

Fakültemiz 2023-2024 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için tek ders sınavları aşağıda belirtilen tarihlerde yüz yüze şeklinde yapılacaktır.

Başvuru Tarihi             : 05 -06 Şubat 2024

Sınav Tarihi                 : 08-09 Şubat 2024

Başvuru Dilekçesi’nin belirtilen başvuru tarihine kadar şahsen Bölüm Sekreterliklerine teslim edilmesi gerekmektedir.(*Başvurularda evrakın eksik hatalı geç başvuru olması durumunda sorumluluk öğrenciye aittir.)

Tek Ders sınavlarına girebilmek için aşağıdaki koşulların tamamının sağlanması gereklidir:

• Tek ders sınavları; diğer derslerden başarılı oldukları halde sadece bir dersten başarısız olmaları nedeniyle mezun olamayan öğrencilere bir yarıyılda sadece bir defa olmak üzere,     dönem sonunda yapılan sınavdır.

• Bu sınava öğrencilerin girebilmeleri için sınavın yapılacağı dönemde kayıt yenilemeleri ve ilgili dersin ödev, devam gibi gerekliliklerini yerine getirmiş olmaları gerekir.

Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır.

Tek Ders Sınav Dilekçesi (1).doc