TRT Haber ile İletişim Fakültesi Arasında Anlamlı Bir Toplantı Gerçekleştirildi.

TRT Haber Çanakkale Temsilcileri Muhabir Altuğ Acer ve Kameraman Mustafa Aydın Gül tarafından Fakültemize anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. Dış paydaşlarımızdan olan TRT temsilcileri ile 20 Ekim 2021’de gerçekleştirilen toplantıda medya ve habercilik üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Metin Kasım’ın başkanlığında yapılan toplantıya Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Serhat Çoban ve Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şakir Eşitti de katıldı.

Gayet verimli geçen toplantıda TRT Haber ile Fakültemiz arasında ne tür iş birliği ya da paylaşımların yapılabileceği değerlendirildi. TRT Haber’in her zaman Fakültemize destek verebileceğini belirten konuklarımızın ifadelerine binaen kendilerinden Fakültemizdeki haber ile ilgili tüm derslerde ve uygulamalarda yardım alabileceğimize dair söz alındı. Bu kapsamda Dekan V. Prof. Dr. Metin Kasım da en kısa zamanda konuklarımızı habercilikle alakalı derslerde konuk edebileceğimizi,  çeşitli seminerler düzenleyebileceğimizi, kendilerine stajyer öğrenci gönderebileceğimizi ifade etti.