Troya Film Platformu Etkinliklerine Radyo, Televizyon ve Sinema Öğrencilerimiz Katılım Gösterdi

Troya Film Platformu ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü iş birliğinde 1-4 Eylül 2024 tarihleri arasında Çanakkale'de gerçekleşen etkinliklerde, bölümümüz öğrencilerine platformun paydaşı Netflix tarafından film yapım semineri verildi.

Bu eğitimlerde öğrencilerimiz, bir dizi ya da  filmin fikir aşamasından yapım ve dijital bir platforma sunuluş aşamalarındaki tüm süreçleri deneyimledi. Ayrıca etkinlikler boyunca sektör profesyonelleri ile bir araya gelinerek ünlü yapımcı ve yönetmenlerlerin masterclasslarına katılma fırsatı sunuldu. Etkinliklerin son gününde Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tuğba Elmacı moderatörlüğünde ünlü yönetmen Ezel Akay’ın master classı gerçekleştirildi.