Rektörümüzden Fakültemize Ziyaret

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Metin Kasım’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Rektör Yrd. Prof. Dr. Pelin Kanten ve Genel Sekreter Ayhan Monus da bulundular. Rektörümüz, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Metin Kasım’dan Fakültemiz hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Dekanımız Sayın Kasım’ın Fakültemizin derslik, stüdyo, bilgisayar, ofis vb. sıkıntılarını dile getirdiği görüşme sonrasında Rektörümüz, sıkıntıların farkında olduklarını ve bunları en kısa zamanda çözeceklerini ifade ettiler. Hem kendisinin hem de YÖK’ün İletişim Fakültemizi geliştirmek ve Türkiye çapında ön sıralara çıkarmak için gereken desteği vermek istediklerini belirttiler. Dekanımız Sayın Kasım da destek verilmesi durumunda Fakültemiz için gerçekleştirmek istediği birçok projeyi hayata geçirerek Fakültemizi saygın bir konuma getirebileceğini ifade etti.