Rektör Prof. Dr. Erenoğlu’ndan ÇOMÜ’lü Akademisyenlere ARGE Projeleri için Teşekkür Belgesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, ÇOMÜ’lü akademisyenlere TÜBİTAK projeleri kapsamında, üniversite AR-GE hedeflerine sunmuş olduğu katkılardan dolayı teşekkür belgesi takdiminde bulunuldu.

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Hülya Önal'a da yürütücülüğünü üstlendiği TÜBİTAK 3005 Programı altında desteklenen ,  "Bilimsel ve Sanatsal Video Makalelerin İçerik ve İndeks Kriterlerinin Oluşturulması" başlıklı ARGE projesi ile bir teşekkür belgesi takdim edildi.

Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen ödül töreninde; Sayın Rektör Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu’nun yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüsnü Levent Dalyancı ve Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Araştırma Dekanlığı Dekanı Doç. Dr. Sercan Karav ve akademisyenler yer aldı.