Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencisi Bahar Seçkin, 5. Uluslararası Kan Film Festivali'nde Üçüncülük Ödülü Aldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Bahar Seçkin, Kan Hastalıkları ve Kan Bağışı temalı 5. Uluslararası Kan Film Festivali'nde üçüncülük ödülü kazandı.

Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi, 5. Kan Film Festivali'ne ev sahipliği yaparak kan hastalıkları ve kan bağışı konularına dikkat çekti. Üç gün süren etkinlik, kısa film yarışması, sempozyum ve farkındalık yürüyüşü gibi çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Festivalin açılış gününde, kan bağışının önemine vurgu yapan kısa filmler jüri karşısına çıktı. Jüri başkanı Demir Karahan, festivalin amacının kan bağışı konusunda farkındalık yaratmak olduğunu belirtti. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Bahar Seçkin, Kan Hastalıkları ve Kan Bağışı temalı festivalde üçüncülük ödülüne layık görüldü.

ÇOMÜ İletişim Fakültesi olarak öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.