Özel Gereksinimli Öğrenciler İçin Oryantasyon Eğitimi Yapıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü ve Gazetecilik Bölümü bünyesinde eğitim gören özel gereksinimli öğrencilere yönelik 10 Kasım 2022 tarihinde oryantasyon eğitimi toplantısı düzenlendi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde 10 Kasım 2022 Perşembe günü, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü ve Gazetecilik Bölümü bünyesinde eğitim gören özel gereksinimli öğrencilere yönelik oryantasyon eğitimi toplantısı düzenlendi.

Özel gereksinimli öğrencilere yönelik olarak Birim Koordinatörü Doç. Dr. Kemal Cem BAYKAL tarafından düzenlenen eğitim toplantısında, öğrencilerin hem fakülte binası hem de eğitim-öğretim süreçlerine ilişkin görüşleri ve talepleri değerlendirildi.