Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın’ın yürütücülüğündeki TÜBİTAK 4007 projesi desteklenmeye değer bulundu.

TÜBİTAK 4007-Bilim Şenlikleri Destekleme Programı’nın Afet Bölgesi “Bilim Her Yerde” Özel Destek Çağrısı kapsamında “Bir Tutam Bilim Bir Dünya Şenlik” başlıklı proje desteklenmeye değer bulundu.

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın’ın yürütücülüğünde, Ezine Belediyesi, Hatay Kırıkhan Belediyesi ve Troya Müzesi’nin paydaş olduğu proje kapsamında alanında uzman 11 akademisyen, eğitmen ve idari personelin bulunduğu, 40 kişilik ekip ile 11 farklı atölye etkinliği düzenlenerek Hatay Kırıkhan’da bulunan çadır/konteyner kentlerdeki çocuklara psikososyal destek sağlanması hedeflenmektedir.