LÖSEV Bursa Heyeti, Fakültemizi Ziyaret Etti

.

LÖSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı) Bursa İl Koordinatörü Aslı Sakarya, Halkla İlişkiler Yönetmeni Onur Dönmez ve Aktif İletişim Personeli Faruk Çıbuk, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Önal’ı ziyaret etti.

Gerçekleşen bu ziyaretin amacı, LÖSEV’in çocuklar ve ailelerine yönelik çalışmalarını anlatmak, üniversitenin katkı sağlayabileceği projeler hakkında fikir alışverişinde bulunmaktı. Prof. Dr. Hülya Önal, LÖSEV’in değerli çalışmalarını takdir ettiğini ifade ederek, iletişim fakültesi olarak her türlü iş birliğine açık olduklarını belirtti.

Toplantıda, üniversite öğrencilerinin sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol alabileceği, medya ve iletişim alanında farkındalık yaratacak etkinlikler düzenlenebileceği gibi konular gündeme geldi. Görüşme, her iki tarafın da gelecekte ortak projelerde buluşma isteğiyle son buldu.