Kurumsal İletişim Direktörlüğünde Fakültemiz Öğretim Üyeleri Görev Almaya Devam Ediyor.

Üniversitemizin stratejik iletişim ilke ve politikalarını belirleme, bunlara uygun eylem programlarının uygulama süreçlerini yönetme ve Üniversitenin imajını, itibarını ve marka değerini güçlendirecek faaliyetlerde bulunma görevini yürüten Kurumsal İletişim Direktörlüğünde İletişim Fakültesi öğretim üyelerine yeni görevler verildi. Yeni Medya Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Gülenay Pınarbaşı’nın Kurumsal İletişim Direktörü görevinin sona ermesine müteakiben Direktörlük görevine Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Ali Emre Bilis, Direktör Yardımcılığı görevine ise Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Onur Tatar atandı. Bu görev değişimi sebebiyle yapılan etkinliğe katılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Kurumsal İletişim Direktörü olarak üniversitemize yapmış olduğu katkılar sebebiyle Doç.Dr. Gülenay Pınarbaşı ve yardımcılarına teşekkür belgesi takdim etti. Göreve başlayan Doç.Dr. Ali Emre Bilis ve Doç.Dr. Onur Tatar ve Gökçehan Güzel’e başarı dileklerini ileten Rektör Prof.Dr. R. Cüney Erenoğlu daha sonra Kurumsal İletişim Direktörlüğünde görev alan akademik ve idari personel ile birlikte fotoğraf çekimine katıldı.