Koordinasyon Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat Başkanlığında “Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Koordinasyon Kurul Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıya İletişim Fakültesi Öğretim Elemanları katılım gösterdi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat Başkanlığında, Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü ve İletişim Fakültesi Öğretim Elemanlarının katılımıyla 4 Ocak 2023 tarihinde saat 14.00’da “Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Koordinasyon Kurul Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantı kapsamında 2023 yılına yönelik yeni etkinlik ve faaliyetler görüşüldü.

Toplantıya; ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Yengin, Kurumsal İletişim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gülenay Pınarbaşı,  İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr.Hicran Özlem Ilgın ve Öğr. Üyesi Tamer Bayrak, Sosyal Sorumluluk Birimi Birim Yardımcısı Doç. Dr. Nazan Çakırer Çalbayram, İletişim Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü Öğretim Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Şehidoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Feyza Dalaylı, Grafik Tasarım Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Özlem Uyan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu Öğr. Gör. Suphi Tüfekçi ve ÇOMÜ Medya Merkezi Birimi Sorumlusu Uğur Karabulut katılım gösterdi.