İletişim Fakültesinde Mezuniyet Coşkusu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 20 binden fazla kişinin katılımıyla 18 Mart Stadyumunda gerçekleştirildi. Mezuniyet törenine; Çanakkale Vali Yardımcısı Abdül Kadir Duran, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen, Çanakkale Belediye Başkan V. Öznur Benderlioğlu Doğangün, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Rektör Yardımcıları katıldı.

Bayrak ve flama yürüyüşü ile başlayan mezuniyet töreni, saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Üniversitemizin tüm fakültelerinin yer aldığı törende, fakültemiz de hazır bulundu. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hülya Önal, Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şakir Eşitti, Dekan Yardımcısı ve Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tuğba Elmacı, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hüsnü Çağlar Doğru, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Danışmanı Doç. Dr. Kemal Cem Baykal, Gazetecilik Bölümü Danışmanı Doç. Dr. Mustafa Mayda, fakültemiz akademik ve idari personeli, öğrencilerimiz ve velilerimizin katıldığı tören yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

2023-2024 akademik yılı Fakülte Birincisi Gazetecilik Bölümü Öğrencisi Fatma Gül, Fakülte İkincisi Gazetecilik Bölümü Öğrencisi Şükran Yavuz, Fakülte Üçüncüsü Gazetecilik Bölümü Öğrencisi Sude Eğri oldu. Öğrencilerimizin diplomaları fakültemiz öğretim elemanları tarafından takdim edildi.

Tören sonuna doğru ÇOMÜ Devlet Konservatuarı’nın hazırlamış olduğu müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Mezuniyet, geleneksel kep atma töreni ile sona erdi.