İletişim Fakültesinde Kalite ve Akreditasyon Toplantısı Gerçekleşti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), İletişim Fakültesi Kalite Güvence Komisyonuve ÇOMÜ Fakülte Stratejik Planlama ve Akreditasyon Koordinatörü Öğr. Gör. Ergül Söylemezoğlu ile birlikte ‘Kalite ve Akreditasyon’ toplantısı gerçekleştirildi. 27 Ekim 2022 tarihinde düzenlenen toplantıda; ‘Kurum İçi Değerlendirme Raporu’na yönelik çalışmalar hakkında fakülte komisyon üyelerine bilgiler aktarıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), İletişim Fakültesi Kalite Güvence Komisyonu, 27 Ekim 2022 tarihinde bir araya gelerek fakülte ve bölümlerin kalite kapsamında iç değer raporlarının hazırlanmasına yönelik bir toplantı gerçekleştirdi. Kurum İçi Değerlendirme Raporu sürecinde dikkat edilmesi gereken hususların konuşulduğu toplantıda; iyileştirme çalışmalarına yönelik bilgilendirme yapıldı.

İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Deniz Yengin yürütücülüğünde düzenlenen toplantıda ÇOMÜ Fakülte Stratejik Planlama ve Akreditasyon Koordinatörü Öğr. Gör. Ergül Söylemezoğlu tarafından KİDR hakkında sunum gerçekleştirildi. İletişim Fakültesi bünyesinde bulunan Kalite Güvence Komisyonu üyelerinden; Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, Doç. Dr. Ali Emre Bilis, Doç. Dr. Serhat Çoban, Doç. Dr. Pınar ÖzgökbelBilis, Doç. Dr. Onur Tatar, Doç. Dr. Kemal Cem Baykal, Dr. Öğr. Üyesi Tamer Bayrak, Arş. Gör. Gülseren Dinvar, Arş. Gör. Zeynep Ayer, Fakülte Sekreteri Filiz Karabayır ve Öğrenci Temsilcisi Yasemin Çakar katıldı.