İletişim Fakültesi Öğretim Elemanlarına Yönelik Kurum İçi Hizmet Eğitimi Gerçekleştirildi

.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Gazetecilik Bölümü ile Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümlerinde görev yapan araştırma görevlileri için 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 12.00'de 346 nolu sınıfta Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Onur TATAR tarafından “Temel Fotoğraf ve Perspektif Eğitimi” başlıklı Kurum İçi Hizmet Eğitimi gerçekleştirildi. Eğitim programında katılımcı olarak Arş. Gör. Tolga BARMAN, Arş. Gör. Zeynep AYER ve Arş. Gör. Gülseren DİNVAR yer aldı. Kurum İçi Hizmet Eğitimi’nde Doç. Dr. Onur TATAR, teorik ve uygulamaya yönelik bir sunum gerçekleştirdi. Eğitim, uygulama çalışmasının ardından sona erdi.