İletişim Fakültesi Mezunları ile Buluştu

ÇOMÜ İletişim Fakültesi 27.03.2021 tarihinde, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü ‘Geçmişin Öğrencileri Geleceğin Mezunlarıyla Buluşuyor’ başlıklı çevrimiçi bir söyleşi etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında İletişim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Metin Kasım, Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Hülya Önal, öğretim üyeleri ve öğrenciler; iş yaşamlarını başarıyla sürdüren mezunlardan Mustafa Dalyan, Süheyla Arıkan, Özgür Kılıç ve Zeki Subaşı ile bir araya geldi. Prof. Dr. Metin Kasım pandemi sürecindeki bu etkinliğin önemini vurguladı ve bir mezunlar derneği kurulmasını önerdi. Prof. Dr. Hülya Önal mezun öğrencilerle gurur duyduklarını belirterek bu buluşmaların devam edeceğini belirtti. Söyleşiye katılan mezunlar ise aldıkları eğitimin başarılarındaki etkisini değerlendirdi, tecrübelerini paylaştı ve öğrencilerin sorularını samimiyetle cevapladı.