İletişim Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezuniyet Töreni, 21 Haziran 2023 Çarşamba günü saat 12.00’de Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi. Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi Yonca Yüksel’in müzik dinletisiyle başlayan Törene, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü Ali Güzel, Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı, Ton Medya Genel Müdürü Burak Gezen, İletişim Fakültesi akademik ve idari personeli ile fakülte öğrencileri ve aileleri katılım sağladı. Öğrenci çalışmalarından derlenen film gösteriminin ardından misafirlerin coşkulu alkışları arasında mezun öğrenciler sahnedeki yerlerini aldılar.

2022-2023 akademik yılı Fakülte Birincisi Gazetecilik Bölümü Öğrencisi Süha Parmaksız, Fakülte İkincisi Gazetecilik Bölümü Öğrencisi Buket Nur Dikbaş, Fakülte üçüncüsü Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencisi Mert Yalman oldu. Dereceye giren öğrencilere Dardanel A.Ş.  sponsorluğunda dizüstü bilgisayar ve hediye paketleri takdim edildi.

Tören, mezuniyet kütüğüne plaket çakılması, mezun öğrencilere diploma takdimi, iletişimci yemini ve mezunların kep atması ile sona erdi.