İletişim Fakültesi İdari Personeline KVKK ve Kalite Güvence Süreçleri Hakkında Bilgilendirme Toplantısı

İletişim Fakültesi, 13 Aralık 2023 Çarşamba günü saat 11.30'da, İletişim Fakültesi Dekan V. Doç. Dr. Tuğba Elmacı'nın yönetiminde önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Toplantıda, idari personelin kalite güvence süreçlerine katılımı ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) konularında bilgilendirme yapıldı. Toplantıya, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hüsnü Çağlar Doğru, Fakülte Sekreteri Filiz Karabayır, fakülte idari personeli Raif Çakmak, Sezgin Abama, Halil Çevik, Leyla Demir, Sibel Cantürk ve Habibe Yağcıoğlu katılım sağladı. Toplantıda, fakültedeki idari personelin kalite güvence süreçlerine katılımının önemi vurgulanırken, KVKK'nın gereklilikleri ve idari personelin bu konulardaki rolü detaylı olarak ele alındı. Toplantı, fakülte içi iletişimin güçlenmesinin yanı sıra, veri güvenliği ve kalite yönetimi konularında personelin daha bilinçli ve etkin katılımını teşvik etmek amacıyla düzenlendi.