İletişim Fakültesi İdari Personeli, Yeni Eğitim Dönemine Hazır

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi idari personeli, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlangıcı öncesinde, yeni döneme hazırlık amacıyla bir araya geldi. Toplantı, 25 Ağustos 2023 Cuma günü saat 09.30'da 227 numaralı ofiste, Fakülte Sekreteri Filiz Karabayır'ın yönetiminde gerçekleşti.

Toplantıda, yeni eğitim dönemine başlarken yapılması gereken idari çalışmaların etkili bir şekilde yürütülmesi için atılacak adımlar ele alındı. İdari personel, bu sürecin sorunsuz geçmesi için görüşlerini ve taleplerini paylaşma fırsatı buldu. İletişim Fakültesi’nde, öğrencilere daha iyi bir eğitim deneyimi sunma hedefiyle, idari süreçlerin verimliliğini artırmak ve eksiksiz bir başlangıç yapmak için çalışmaların verimli bir şekilde sürdürülmesi konusunda görüşler ve öneriler paylaşıldı. Toplantı, bu hedef doğrultusunda atılacak adımların değerlendirilmesinin ardından sona erdi.