Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
İletişim Fakültesi

İletişim Fakültesi ekibi İLAD Bilgilendirme Çalıştayında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), İletişim Fakültesi ekibi 22 Ekim 2022 tarihinde çevrimiçi düzenlenen İLAD Bilgilendirme Çalıştayına katılım sağladı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim elemanları, İletişim Araştırmaları Derneği (İLAD) tarafından düzenlenen İLAD Bilgilendirme Çalıştayına çevrimiçi bir şekilde katıldı. 22 Ekim 2022 tarihinde düzenlenen çalıştaya akreditasyon ekiplerinde görev alan; İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Deniz Yengin, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali Emre Bilis ve Radyo Televizyon Sinema Bölümü Öğretim Elemanı Doç. Dr. Pınar Özgökbel Bilis katılım sağladı.
Türkiye çapında iletişim alanında verilen eğitimler ile ilgili programların akredite edilmesi üzerine çalışmalar yapan İletişim Araştırmaları Derneği, İLAD Bilgilendirme Çalıştayı düzenledi. Çalıştayda; iletişim eğitiminin yükseltilmesi için yapılması gereken iyileştirmeler, ders ve içeriklerin uyumu, öğrenci memnuniyeti, akademik kadrolarda aranan nitel ve nicel özellikler gibi pek çok konu katılımcılara aktarıldı.