İletişim Fakültesi, Dış Paydaş Toplantılarına Devam Ediyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığı tarafından organize edilen Dış Paydaş Toplantısı, 4 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 12.00’de gerçekleştirildi. Toplantıya, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Önal, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Tuğba Elmacı ve Dr. Öğr. Üyesi Hüsnü Çağlar Doğru, T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Çanakkale Bölge Müdürü Tuncay Güven, İletişim Uzmanı Sinan Özyapan ve Redaktör Furkan Alp katılım sağladı.

Toplantı kapsamında, katılımcılara İletişim Fakültesi bünyesinde bugüne kadar gerçekleştirilen faaliyet, etkinlik, proje ve akademik yayınlarla ilgili bilgilendirmeler yapıldı. İletişim Fakültesi ve sektör temsilcileri ilişkileri kapsamında, öğrenci temelli etkinliklerin geliştirilmesi ve öğrencilerin bölümleri ile alakalı çalışma sahalarının dış paydaşlar tarafından sağlanabilmesi noktasında fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantı, ortak etkinlik ve projelerin üretilmesine yönelik yapılan görüşmelerin ardından sona erdi.