İletişim Fakültesi Dekanlığına ÇOMÜ Devlet Konservatuarı Müdürlüğünden Ziyaret

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), İletişim Fakültesi Dekanlık makamına ÇOMÜ Devlet Konservatuarı Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeleri tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Uğur Türkmen, Prof. Dr. Emel Funda Türkmen, Doç. Bahadır Çokamay, Öğr. Gör. Barış Karabulut ve Yüksekokul Sekreteri Figen Karakaya, İletişim Fakültesi Dekanlığına ziyarette bulundu. İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Yengin ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Tamer Bayrak, ÇOMÜ Devlet Konservatuarı Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı. Yönetim kuruluyla gelecek çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu, yeni projeler hakkında görüşmeler gerçekleştirildi.