Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
İletişim Fakültesi

İletişim Fakültesi Bünyesinde İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), İletişim Fakültesi bünyesinde 22.12.2022 tarihinde İç Paydaş Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda İletişim Fakültesi kalite güvence süreçleri kapsamında yapılan akademik çalışmalar, etkinlik ve faaliyetler değerlendirildi. Geleceğe yönelik düzenlenmesi planlanan projeler hakkında fikir alış-verişi sağlandı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, İletişim Fakültesi bünyesinde kalite güvence süreçleri kapsamında ‘İç Paydaş Toplantısı’ düzenlendi. Toplantı 22.12.2022 tarihinde saat 10.30’da dekanlık ofisinde gerçekleştirildi.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Yenğin, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın ve Dr. Öğr. Üyesi Tamer Bayrak, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, İletişim Fakültesi akademik personeli ve Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu akademik personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İç Paydaş Toplantısı kapsamında İletişim Fakültesi bünyesinde düzenlenen faaliyetler ve etkinliklerin sunumu, dikey ve yatay geçiş hakkında kolaylaştırma çalışmaları, bölümler arası çap ve yan dal yapılması, öğrencilerin diğer fakültelerde bulunan hocalardan en iyi şekilde yaralanabilmesi için gerekli çalışmaların yapılması, fakülte binasında bulunan tüm bölümlerin öğrencilerinin sosyalleşmesi ve tanışması için yapılacak etkinliklerin düzenlenmesi hakkında fikir alış-verişlerinde bulunuldu. Toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.