İletişim Fakültesi Bünyesinde Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), İletişim Fakültesi tarafından organize edilen ‘Dış Paydaş Toplantısı’ 23.12.2022 tarihinde gerçekleştirildi. Dekanlık makamında düzenlenen toplantıda; geleceğe ilişkin yeni projeler konuşuldu.

ÇOMÜ İletişim Fakültesi Dekanlığı tarafından organize edilen Dış Paydaş Toplantısı, 23 Aralık Cuma günü saat 11.00’da gerçekleştirildi. Toplantı kapsamında, İletişim Fakültesi bünyesinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında katılımcılara bilgilendirme yapılmış ve sonrasında geleceğe yönelik planlamalar konuşulmuştur. Toplantıda katılımcılara bugüne kadar gerçekleştirilen faaliyet, etkinlik, proje ve akademik yayınlarla ilgili bilgilendirmeler yapıldı. İlerleyen dönemlerde gerçekleştirilmesi planlanan konu başlıkları katılımcılarla görüşüldü. İletişim Fakültesi ve sektör temsilcileri ilişkileri kapsamında, öğrenci temelli etkinliklerin geliştirilmesi, öğrencilerin bölümleri ile alakalı çalışma sahalarının dış paydaşlar tarafından sağlanabilmesi noktasında fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca toplantıya katılım sağlayan basın mensupları ile ortak etkinlik ve projelerin üretilmesine yönelik görüşmeler yapıldı.

Toplantıya, ÇOMÜ İletişim Fakültesi bünyesinde bulunan akademik ve idari personel, İl Kültür Turizm Müdürü, İŞKUR Müdürü, Ajans Çanakkale, DHA Çanakkale Temsilcisi, Anadolu Ajansı Çanakkale Temsilcisi, İHA Çanakkale Temsilcisi, Dardanel Medya Temsilcisi, Nara XR Temsilcisi, Mezun Öğrenci, Gestaş Kurumsal İletişim Müdürü, Zafer Medya Temsilcisi katılım sağladı.