İletişim Fakültesi 2023 Yılı Akademik Kurulu Gerçekleşti

İletişim Fakültesi 2023 yılı Akademik Kurulu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya ve Prof. Dr. Dinçay Köksal, Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinasyon Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Sercan Karav, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Önal ile fakülte akademik personelinin katılımıyla 4 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 10.00’da Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kurulda, BAP Koordinasyon Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Sercan Karav, üniversitenin kalite ve akreditasyon süreçleri aşamasında proje çalışmalarının önemini vurgulayarak üniversitenin bu alandaki çalışmaları hakkında bilgi verdi.

2023 yılı Akademik Kurulu, Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’nun konuşmalarının ardından sona erdi.