İletişim Fakültesi 2022 Yılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti.

İletişim Fakültesi 2022 yılı Akademik Kurulu Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Pelin KANTEN, Prof. Dr. Okhan AKDUR, Dekan Prof. Dr. Metin KASIM ile fakülte akademik personelinin katılımıyla Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi.

İletişim Fakültesi’nin tanıtım filmiyle başlayan Akademik Kurul Toplantısı’nda Dekan Prof. Dr. Metin KASIM, akademik kurulun açılış konuşmalarını yaparak fakültenin mevcut durumu, eğitim-öğretim faaliyetleri, akademik personelin bilimsel çalışma performansları, kalite ve akreditasyon süreci, fakültenin fiziki, teknik imkanlarını değerlendirdiği sunumunu gerçekleştirdi.

2022 yılı Akademik Kurulu Rektör Prof.Dr.Sedat MURAT’ın konuşmaları ile sonlandı.