İletişim Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Feyza Dalaylı "Communication In Times of (Poly)crisis and Digital Disruptive Transformations" konferansına katıldı.

İletişim Fakültesi, Yeni Medya ve İletişim Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Feyza Dalaylı, Bükreş Üniversitesi’nin organizasyon sahibi olduğu Ohio ve Ukrayna Yuriy Fed’kovych Chernivtsi National Üniversiteleri tarafından desteklenen 22-23 Haziran 2023 tarihlerinde yüzyüze ve online platformlarda toplam 15 oturumda gerçekleştirilen dünyanın pek çok ülkesinden değerli akademisyenlerin katıldığı "Communication In Times of (Poly)crisis and Digital Disruptive Transformations" başlıklı konferansa "Reflecting the News in Traditional and Social Media in Times of Crisis and Disinformation: The case of Türkiye" başlıklı bildiriyle katılmıştır. Oturumun başkanlığını Bükreş Üniversitesi akademisyenlerinden Rodica Suțu gerçekleştirmiş olup oturum sonunda dünya ülkelerindeki medya ve dezenformasyon üzerine karşılaştırmalı bir tartışma yapılmıştır.