Gazetecilik Bölümü’nde Yeni Başlayan Akademik Personele Yönelik Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi.

.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı’nda Gazetecilik Bölümü, Yayıncılık Anabilim Dalı’nda göreve başlayan Doç. Dr. Onur TATAR’a yönelik, 26 Temmuz 2022 Salı günü saat 14.30'da 324 nolu ofiste Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şakir EŞİTTİ başkanlığında oryantasyon toplantısı düzenlendi. İletişim Fakültesi, Gazetecilik Bölüm Başkanlığı’nda düzenlenen oryantasyon eğitimine Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Serhat ÇOBAN ile Arş. Gör. Zeynep AYER de katıldı. Toplantıda Doç. Dr. TATAR’a, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin kurum kültürü, kalite güvence politikası, araştırma üniversitesi olma hedefleri ile İletişim Fakültesi ve Gazetecilik Bölümü’nün akademik ve idari süreçleri hakkında bilgi ve beklentiler aktarıldı. Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şakir EŞİTTİ, kurum kültürünün aktarılmasını sağlamak, kurum aidiyetini oluşturmak, göreve yeni başlayan personelin kurumun amaç, hedef ve temel ilkeleri hakkında bilgilenmesini mümkün kılmak açısından oryantasyon eğitiminin önemini vurgulayarak, oryantasyon eğitimini başarı ile tamamlayan Doç. Dr. Onur TATAR’a başarılar diledi.