Gazetecilik Bölümü ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü Arasında İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü ile Kurumsal İletişim Direktörlüğü arasında 16 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 16.00’da önemli bir İç Paydaş Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şakir Eşitti ve Kurumsal İletişim Direktörü Doç. Dr. Ali Emre Bilis’in yanı sıra, Gazetecilik Bölümü öğretim elemanları Doç. Dr. Serhat Çoban ve Arş. Gör. Helin Öztürk de katılım sağladı.

Toplantıda, Gazetecilik Bölümü’nün yeni müfredat taslağı da ele alındı. Kurumsal İletişim Direktörlüğü, taslak üzerinde detaylı bir değerlendirme yaparak görüşlerini paylaştı. Kurum içi iş birliğini ve iletişim kanallarını güçlendirmek adına önemli bir adım olan toplantının, Bölümün eğitim müfredatının geliştirilmesine yönelik önemli bir katkı sağlayacağına dair görüş birliğine varıldı.