Gazetecilik Bölümü ile Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Arasında İç Paydaş Toplantısı Yapıldı

16 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 10.00'da Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü ile Radyo Televizyon ve Sinema (RTS) Bölümü öğretim elemanları arasında toplantı gerçekleştirildi. Bu toplantıda, Gazetecilik Bölümü'nün yeni eğitim programı detaylı bir şekilde ele alındı; özellikle kurgu, görsel iletişim ve tasarım alanında eklenmesi planlanan yeni dersler hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şakir Eşitti’nin liderliğinde gerçekleşen toplantıya RTS Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tuğba Elmacı, Gazetecilik Bölümü öğretim elemanlarından Doç. Dr. Serhat Çoban, Arş. Gör. Zeynep Ayer Öztok ve Arş. Gör. Helin Öztürk ile RTS Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Dr. Gülseren Dinvar Peşken ve Arş. Gör. Tolga Barman katılım sağladılar.

Toplantıda disiplinler arası iş birliği ve bilgi paylaşımının iki bölüm içinde önemi vurgulanarak bölümler arası işbirliğinin ileriki dönemlerde de artarak devam etmesinin planlandığı ifade edildi.