Gazetecilik Bölümü ile İletişim Bilimleri Bölümü Arasında İç Paydaş Toplantısı Düzenlendi

16 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 17.00'de, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü ile İletişim Bilimleri Bölümü arasında iç paydaş toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Gazetecilik Bölümü ve İletişim Bilimleri Bölümü arasında iş birliği ve koordinasyonun artırılması amaçlandı.

Toplantıda, Gazetecilik Bölümü'nün yeni müfredat taslağı detaylı bir şekilde incelendi ve İletişim Bilimleri Bölümü'nün görüşleri alındı. Gazetecilik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Şakir Eşitti’nin liderliğinde gerçekleşen toplantıya, İletişim Bilimleri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Gökhan Gökgöz, Gazetecilik Bölümü öğretim elemanları Doç. Dr. Serhat Çoban, Arş. Gör. Zeynep Ayer Öztok ve Arş. Gör. Helin Öztürk ile İletişim Bilimleri öğretim elemanı Doç. Dr. Aslı Soysal Eşitti katılım sağladı.

Toplantıda disiplinler arası iş birliği ve bilgi paylaşımının iki bölüm içinde önemi vurgulanarak bölümler arası iş birliğinin ileriki dönemlerde de artarak devam etmesinin planlandığı kaydedildi.