Gazetecilik Bölümü İç Paydaş Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü bünyesinde, Radyo Televizyon Sinema Bölümü (RTS) ve ÇOMÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü’ne (KİK) bağlı birim sorumluları ile İç Paydaş Toplantısı düzenlendi. 31 Ocak 2023 Salı günü saat 14.00’te Bölüm Başkanlığı’nda Gazetecilik Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Onur Tatar başkanlığında yapılan toplantıya, Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Mayda, RTS Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Ali Emre Bilis, Doç. Dr. Kemal Cem Baykal ile KİK’e bağlı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birim Sorumlusu Öğr. Gör. Suphi Tüfekçi ve Medya Merkezi Birim Sorumlusu Uğur Karabulut katılım sağladı.

Görüşmede bölüm ders müfredatının medya sektörü koşullarına göre güncellenmesi ve bölüm ile sektörel anlamda hangi alanlarda işbirliği yapılabileceği konuları görüşüldü. Gazetecilik Bölümü ve RTS Bölümü öğrencilerinin bir araya gelmesi için sektörün desteğini alan ortak bir etkinlik düzenlenmesi kararlaştırıldı. Toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.