Gazetecilik Bölümü, Çanakkale Yerel Medya Kuruluşlarına Dış Paydaş Ziyareti Gerçekleştirdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü, 16 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 14.30'da Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarete, ÇOMÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şakir Eşitti, bölüm öğretim elemanları Doç. Dr. Engin Çağlak ve Arş. Gör. Zeynep Ayer Öztok katıldı.

Toplantıda, Gazetecilik Bölümü müfredatının sektörün ihtiyaçları ve dijitalleşme bağlamında güncellenmesiyle ilgili bilgi alışverişi gerçekleştirildi. Ayrıca, Çanakkale özelinde yerel medyanın sorunları da ele alındı ve bu konuda çözüm önerileri tartışıldı.

Öğrencilerin deneyim kazanması amacıyla staj imkanlarının geliştirilmesi için önerilerin paylaşıldığı toplantı, ortak etkinlik ve projelerin üretilmesine yönelik yapılan görüşmelerin ardından sona erdi.