Fakültemizin ödül alan öğrencilerine Dekan Prof. Dr. Metin Kasım tarafından teşekkür belgesi verildi.

Aydın Doğan Vakfı ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti iş birliğiyle düzenlenen 32. Genç İletişimciler Yarışması'nda ödül kazanan Gazetecilik bölümü öğrencilerine Dekan Prof. Dr. Metin Kasım tarafından teşekkür belgesi verildi.

Belge takdimi öncesinde öğrencileri ve Gazetecilik Bölümü öğretim üyelerini kabul eden Dekan Kasım bu tür ödüllerin öğrencilerimizin şevkini arttırdığını, iş hayatına atılırken önemli referanslar olduğunu ve bu öğrencilerimizin başarılarının tüm öğrencilerimize örnek olmasını ümit ettiğini belirttikten sonra önce öğrencilerimizi yetiştiren öğretim üyelerine sonra da gayret göstererek ödül alıp, fakültemizin adını duyuran öğrencilerimize teşekkürlerini ifade etti.Daha sonra sırası ile projelerin danışmanlıklarını yapan Dr. Öğr. Üyesi Engin Çağlak ve öğrencilerNedim Bayhan, Hakan Şahin, Ali Karacan, Bayram Örs, Süha Parmaksız’a teşekkür belgelerini takdim etti.