Fakültemizden Yeni Nesil Akademik Çalışmalara Uluslararası Bir Örnek

Fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Hülya ÖNAL’ın  görsel iletişimin yeni nesil akademik çalışmalarına örnek olarak Reflections In The Mirror Of Greenwood: Women In Love With Their Executioners (1960-1990) başlıklı çalışması,   International Association for Media and Communication Research – IAMCR  tarafından organize edilen Rethinking borders and boundaries: Beyond the global/local dichotomy in communication studies  Konferansında yayımlanmıştır. Görüntü Yönetmenliğini mezun öğrencilerimizden Yiğit Armutoğlu, seslendirmesini Büşra Palaz'ın gerçekleştirdiği projeye Cansu Günaydın ve Radyo Tv. ve Sinema Bölüm Öğretim elemanları Öğr.Görevlisi Gökhan Akça, Arş.Gör. Tolga Barman destek vermiştir.