Fakültemizde Yeni Yıl ve Doğum Günü Organizasyonu Düzenlendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), İletişim Fakültesi bünyesinde yeni yıl etkinliği ve doğum günü organizasyonu gerçekleştirildi. Program kapsamında iyi dilek ve temennilerde bulunuldu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde 28 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 12.00’de yeni yıl etkinliği ve doğum günü organizasyonu gerçekleştirildi. Dekanlık makamında gerçekleştirilen etkinlikte ilk olarak aralık ayında doğan idari personelimiz Leyla Demir’in doğum günü kutlandı. Ardından yeni yıl kutlaması yapıldı.

Etkinliğin sonunda öğrenciler için yeni yıl dileği hazırlayan İletişim Fakültesi öğretim üyeleri, dileklerinin yazılı olduğu kartları İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Yengin’in öncülüğünde bir fanusta buluşturdu. Dilekler 30 Aralık 2022 Cuma günü öğrencilere iletilecek.