Fakültemizde Sosyal Sorumluluk Faaliyetlerine Yönelik Bilgilendirme Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Radyo Televizyon ve Sinema Bölümlerinin birinci sınıf öğrencilerine yönelik Rektör Danışmanı Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın tarafından Sosyal Sorumluluk Faaliyetlerine Yönelik Bilgilendirme toplantıları yapıldı. Toplantılara Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Serhat Çoban ile Doç. Dr. Ali Emre Bilis katıldı.

Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın yaptığı konuşmada üniversitenin yapmış olduğu sosyal sorumluluk faaliyetlerine ilişkin bilgi verirken, “Tüm öğrencilerimizi sosyal sorumluluk faaliyetlerine katkıda bulunmaya davet ediyorum” dedi. Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, sosyal sorumluluk faaliyetlerinin toplumsal dayanışma anlamında önemli olduğunu kaydederek öğrencilerin kıyafet, ayakkabı, çanta, ev eşyaları gibi birçok şeye ulaşabildiği ÇOMÜ Butik hakkında da bilgi verdi.