Erasmus Staff Hareketi Etkinliği

Erasmus Staff Hareketliliği kapsamında Romanya Bükreş Üniversitesi’nden beş kişilik bir ekip 08.09.2023 tarihinde fakültemizi ziyaret etti. Bükreş Üniversite’sine bağlı çeşitli birimlerde görev yapan Ilinca Alexandra Busurcă, Diana Mihaela Chilom, Marcel Miţoi, Elena Liliana Miţoi ve Monica Ilie’den oluşan heyeti Fakültemiz Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Pınar Özgökbel Bilis karşılayarak fakültemizin idari ve akademik işleyişi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ziyaret, Doç. Dr. Pınar Özgökbel Bilis, Gazetecilik Bölüm Başkan V. Doç. Dr. Serhat Çoban, Gazetecilik Bölümü Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Arif Yıldırım, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Emre Bilis, Fakülte Sekreteri Filiz Karabayır, Arş. Gör. Tolga Barman ve misafir heyetin katıldığı toplantıyla devam etti. Toplantıda karşılıklı bilgi alışverişi bulunularak yeni işbirliklerine ilişkin fırsatlar görüşüldü. Ziyaret, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Önal, Fakültemiz akademik ve idari personeli ile misafir heyetin katıldığı hatıra fotoğrafıyla sona erdi.