Dr.Öğr.Üyesi H. Çağlar Doğru ve Öğr. Gör. Gökhan Akça davetli konuşmacı olarak MOCAP konferansına katıldı.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek hareket yakalama teknolojileri konferansına davetli konuşmacı olarak katılan fakültemizden Dr.Öğr.Üyesi H. Çağlar Doğru ve Öğr. Gör. Gökhan Akça Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre Merkezinde, fakültemizdeki GMKA tarafından desteklenen Dijital Tasarım Merkezi Mocap proje süreci ile ilgili sunum gerçekleştirdiler. Oyun, animasyon, simülasyon alanında teknoloji üretimi yapan şirketlerin yanı sıra  Koray Birand, Sinan Akkol, Serkan Özay, Güven Çatak, Tan Temel, Çağlar Kaan Ketenci gibi sektörün önemli isimlerinin sunum yaptığı konferansta fakültemiz merkezi tanıtıldı ve işbirlikleri üzerinde duruldu.