Dr. Öğr. Üyesi Feyza Dalaylı "IPCC 2023 Interdisciplinary PhD Communication Conference" sempozyumuna bildirisiyle katıldı.

İletişim Fakültesi, Yeni Medya ve İletişim Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Feyza Dalaylı, Sussex Üniversitesi tarafından desteklenen Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin 26-27 Mayıs 2023 tarihlerinde online platformda gerçekleştirdiği "IPCC 2023 Interdisciplinary PhD Communication Conference" başlıklı sempozyumda "The Use of Artificial Intelligence and Ethics in Academic Studies: The Case of ChatGPT" başlıklı bildiriyle katılmıştır. Oturum sonrasında Beykoz Üniversitesi’nde Dr. Öğr. Üyesi olan Onur Sesigür moderatörlüğünde etik ve geleceğin yapay zeka sistemleri ile ilgili bir tartışma gerçekleştirilmiştir.