Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
İletişim Fakültesi

ÇOMÜ Tanıtım ve Tercih Günlerinin açılışı gerçekleşti.

ÇOMÜ Tanıtım ve Tercih Günlerinin açılışı 31 Temmuz’ da Rektörlük Şehir Ofisinde (SEM Bahçesi- İskele) gerçekleşti.

ÇOMÜ’nün öğrencilere yol göstermek amacıyla düzenlediği tanıtım ve tercih günlerinde, İletişim Fakültesi Standı “Sinefanus” etkiliği, Tanıtım Filmi ve öğrenci gazeteleri ile ziyaretçilerin ilgisini çekmeyi başardı.   
Tanıtım ve Tercih Günleri Ziyaretçileri, İletişim Fakültesi standında Sinefanus’ tan seçtikleri karekodlar ile kendileri için hazırlanmış özel bir film önerilerisiyle karşılaşma imkanı edindiler.  Tanıtım günleri boyunca İletişim Fakültesi standını ziyaret eden protokol üyeleri; Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ve birim yöneticileri ile öğretim elemanları başta olmak üzere, pek çok ziyaretçi Sinefanus etkinliğine ilgiyle katılım gösterdiler. Eğlenceli, renkli anların yaşandığı etkinlikte ziyaretçilerle seçilen filmler hakkında kısa, bilgilendirici sohbetler edildi.  
Ayrıca İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Önal, ÇOMÜ sosyal medya kanalında canlı olarak yayınlanan yayın aracılığıyla; İletişim Fakültesi’nin  mevcut çalışmaları ve gelecek vizyonu konusunda ilgilileri bilgilendirdi
Gelecekleriyle ilgili tercih yapacak adaylara ve ailelerine ÇOMÜ'nün ve İletişim Fakültesi’nin  imkânlarının tanıtıldığı etkinlik; Sayın Rektör Prof. Dr. Erenoğlu’nun birim yöneticilerine ve personellerine teşekkür belgesi takdimleri ve pasta kesim merasimi ile sonlandı.