Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Akademisyenler ve Öğrenciler için Proje Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İletişim Fakültesi’nde, akademisyenler ve lisansüstü öğrenciler için Proje Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. ÇOMÜ Araştırma Dekanlığı ve İletişim Fakültesi iş birliğinde organize edilen toplantı, 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 14.00'te İletişim Fakültesi 346 numaralı derslikte gerçekleştirildi.

Etkinliğe fakülte akademisyenlerinin yanı sıra Gazetecilik Anabilim Dalı, Medya ve Kültürel Çalışmalar Anabilim Dalı ile Radyo Televizyon ve Sinema Anabilim Dalı lisansüstü öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte, ÇOMÜ Araştırma Dekanı Doç. Dr. Sercan Karav, katılımcılara TÜBİTAK ve COST gibi projeler hakkında detaylı bilgiler sundu.

Karav'ın sunumu, projelerin nasıl başvurulacağından, başvuru sürecinin işleyişine kadar geniş bir yelpazede bilgi verdi. Ayrıca, katılımcıların merak ettikleri konuları sormak için bir soru-cevap bölümü de düzenlendi.

Etkinlik, akademik dünyada projelerin önemini vurgulamanın yanı sıra, katılımcılara projelerle ilgili bilgi sahibi olma ve başvuru süreçlerini anlama fırsatı sundu. Bu tür etkinliklerin akademik ve araştırma ortamlarında bilgi paylaşımını ve iş birliğini artırdığı belirtildi.