Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi ve İl Sağlık Müdürlüğü, Bağımlılıkla Mücadelede Kapsamında Dış Paydaş Toplantısında Bir Araya Geldi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü arasında, bağımlılıkla mücadele konusunda önemli adımlar atıldı. 6 Aralık 2023 Çarşamba günü, saat 14.30’da gerçekleşen dış paydaş toplantısında, iki kurum arasında verimli bir görüş alışverişi yapıldı.

Toplantı, İletişim Fakültesi Dekanlık Makamı'nda Dekan Prof. Dr. Hülya Önal'ın başkanlığında ilerledi. Toplantıya ayrıca Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hüsnü Çağlar Doğru, Uzman Dr. Aslı Okan ve Dr. Özge Sargın da katılım sağladı.Katılımcılar, etkinliklerin ve projelerin hayata geçirilmesiyle ilgili fikir alışverişinde bulunarak, gelecekte gerçekleştirilecek çalışmalara yön verme fırsatı buldular.

Bağımlılıkla mücadele konusunda yapılan bu toplantı, önümüzdeki süreçte ortak çalışmaların temelini oluşturmayı hedefliyor. İki kurum arasındaki iş birliği, toplumun genç kesimine ulaşarak bilinçlendirme ve önleyici adımların atılmasını amaçlıyor. Bu iş birliği, hem akademik dünyanın hem de sağlık sektörünün bir araya gelerek toplumsal fayda için önemli adımlar atacağının bir göstergesi olarak öne çıkıyor.