Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
İletişim Fakültesi

Bayramiç'ten Gelen Lise Öğrencileri Fakültemizi Ziyaret Etti

Çanakkale Bayramiç Mustafa Gülşen Çınaroğlu Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencileri Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), İletişim Fakültesi’nde derslikleri ve uygulama alanlarına ziyaret gerçekleştirdi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), İletişim Fakültesi 2 Aralık 2022 tarihinde; Çanakkale Bayramiç Mustafa Gülşen Çınaroğlu Anadolu Lisesi bünyesinde eğitim gören 34 öğrenciyi ağırladı. Öğrencilere ilk olarak Necip Fazıl Kısakürek Salonu’nda İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Yengin ve İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın tarafından İletişim Fakültesi hakkında bilgilendirme yapıldı.

Lise öğrencilerine yapılan bilgilendirmelerden sonra, öğrenciler Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Mayda’nın Marka ve Reklam Tasarımı dersine konuk olarak Bilgisayar Atölyesini gezdi. Gazetecilik Bölümü 3. Sınıf öğrencilerinin derste yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bayramiç Mustafa Gülşen Çınaroğlu Anadolu Lisesi öğrencilerine, İletişim Fakültesi’nin ardından Mocap Stüdyosu gezdirilerek, Öğr. Gör. Gökhan Akça, Dr. Öğr. Üyesi H. Çağlar Doğru, Arş. Gör. Tolga Barman ve Arş. Gör. Gülseren Dinvar Pekşen tarafından uygulamaya dayalı kısa bir eğitim verildi.

Bayramiç Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Pervin Aksoy gezi hakkında, “34 öğrenciyle ziyaretimizi gerçekleştirdik. İletişim Fakültesi hocalarının ilgisi, sunuma gösterdikleri özen için çok teşekkür ediyoruz. MOCAP Stüdyosu’ndaki bilgilendirme ufuk açıcı ve hayranlık uyandırıcıydı. Böyle karşılandığımız için ve ağırladığınız için çok memnun kaldık” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.