Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
İletişim Fakültesi

Balıkesir’den gelen lise öğrencileri fakültemizi ziyaret etti.

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bulunan Balıkesir Şehit Hasan Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 1 Kasım 2022 tarihinde fakültemizi ve uygulama alanlarımızı ziyaret etti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi 1 Kasım Salı günü, Balıkesir Şehit Hasan Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde eğitim gören 23 öğrenciyi ağırladı. İlk olarak fakülte binasını, derslikleri ve uygulama alanlarını gezen öğrenciler İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Tamer Bayrak’ın Web Tasarım’ı dersine konuk oldu.

Şehit Hasan Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Dilek Dereli, Muhasebe Öğretmeni Zuhal Akgündüz ve Tarih Öğretmeni Atakan Orcan’ın önderliğinde düzenlenen gezide İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Deniz Yengin ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, gezi ekibini makamında ağırladı.

Liseli öğrencileri İletişim Fakültesinin ardından Mocap Stüdyosunu ziyaret ederek, Öğr. Gör. Gökhan Akça, Dr. Öğr. Üyesi H. Çağlar Doğru ve Arş.Gör.Tolga Barman’dan uygulamalı sunuma dayalı kısa bir eğitim gördü.