Akreditasyon Çalışmaları Kapsamında İç Paydaş Toplantısı Düzenlendi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü bünyesinde akreditasyon çalışmaları kapsamında ‘İç Paydaş Toplantısı’ düzenlendi. Toplantı 16.05.2023 tarihinde saat 14.00’te Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.
Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tuğba Elmacı başkanlığında organize edilen toplantıya bölüm öğretim elemanlarından Prof. Dr. Hülya Önal, Prof. Dr. Metin Kasım, Doç. Dr. Ali Emre Bilis, Doç. Dr. Pınar Özgökbel Bilis, Doç. Dr. Kemal Cem Baykal, Dr. Öğr. Üyesi Hüsnü Çağlar Doğru, Dr. Öğr. Üyesi Merve Erdoğan, Öğr. Gör. Fulden Düzakın Yazıcıoğlu ve Öğr. Gör. Gökhan Akça katılım sağladı.
     Toplantıda akreditasyon çalışmaları bölüm ders planında yapılması planlanan düzenlemeler hususunda görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantının sonunda ders planının revizyonu hakkında alınan kararlar doğrultusunda gerekli değişiklikler planlandı.