Akademik Personelimizin Ekibinde Yer Aldığı “Pamuk” Kısa Filmine 20. Geleceğin Sineması Yarışmasından 1.lik Ödülü

.

Yönetmenliğini Özkan Emre’nin yaptığı, İletişim Fakültesi, Radyo, Tv ve Sinema bölümünden Arş. Gör. Tolga Barman’ın Görüntü Yönetmeni olarak yer aldığı “Pamuk” kısa filmi, T.C. Kültür Bakanlığı ve Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından desteklenen 20. Geleceğin Sineması Yarışması kapsamında birincilik ödülüne layık görüldü.
12 Aralık 2023 tarihinde, Nişantaşı Üniversitesi’nde düzenlenen ödül töreninde, Burçak Evren'in jüri başkanlığında, yönetmen Cemal Alpan, oyuncu Ece Uslu, yönetmen, akademisyen Elif Refiğ, akademisyen Okan Ormanlı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Yavuzkanat ve dramaturg Volkan Yazıcı'nın yer aldığı ana jüri dereceye giren filmleri belirledi. Yarışmada birinciliğe "Pamuk" filmiyle Özkan Emre, ikinciliğe "Yersizyurt" filmiyle Ali Baran Baz, üçüncülüğe "Abaküs" filmiyle Feyzi Baran değer görüldü.