TUBİTAK - 3005 Sosyal ve Beşeri Bilimlerde  Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destek Programında desteklenmeye hak kazanan  ve yürütücülüğünü Prof.Dr. Hülya ÖNAL’ın gerçekleştirdiği Bilimsel ve Sanatsal Video Makalelerin İçerik ve ve İndekslerinin Oluşturulması Projesi Kapsamında 18-20 Ekim Tarihleri arasında Uluslararası Akademik Çalışmalarda/Yayıncılıkta Yeni Biçim ve Metodoloji Arayışları Sempozyumu düzenlenecektir. Yüksek Öğretimde Dijital Dönüşümün Akademik çıktılar ve yayınlar üzerinden tartışılacağı Sempozyuma Prof.Dr. Nico CARPEINTER,  Prof.Dr. Catherine GRANT, Prof.Dr. Kathleen LOOCK gibi alanında tanınmış akademisyenler keynote speaker olarak katılacaklar. 18 Ekim 2023 saat 10:00 da Troya Kültür Merkezi’nde başlayacak Sempozyuma tüm akademisyen ve öğrencilerimiz davetlidir.